Menu à € 39,50

Wilt u de kaart (menu en à la carte) op uw gemak thuis bekijken?
Download dan hier de volledige menukaart.

voorgerechten

(à la carte € 11,50)

Saté van zeeduivel met pindasaus en Thaise salade

Poke Lucius
Volkorenrijst, rauwe tonijn, sojabonen, mango, bosui, wasabicrème en gember-soya-sesamdressing

Mosselen in wittewijnsaus gegratineerd met Reypenaer VSOP kaas

Knolselderijsoep met krab en droge sherry

hoofdgerechten

(à la carte € 25,50)

Tomatenbisque met halve kreeftenstaart, coquille, mosselen, gamba en aardappel-basilicumpuree

Gebakken heek met bloemkool-vadouvancrème, cornichons, ansjovis en walnootolie

Gegrilde snoekbaarsfilet met hutspot, rookworstkruimel, kalfsjus en piccalilly

nagerechten

Dessert naar keuze