Menu

3-gangen 39,50

2-gangen voorgerecht & hoofdgerecht 34,00

2-gangen hoofdgerecht & dessert 32,50

Wilt u de kaart (menu en à la carte) op uw gemak thuis bekijken?

Download dan hier de volledige menukaart

voorgerechten

(à la carte 12,50)

Filodeeg pizza met tomatenconfit, grote garnalen en knoflookolie

Rendang van spitskool met pepermakreel, zoete mangosambal en emping

Thaise bouillon met gestoofde pijlstaartinktvis, shiitake en bosui

hoofdgerechten

(à la carte 26,50)

Gegrilde hele zeebaars met pomodori tomaat en persillade

Savarin van kabeljauw met doperwtenpesto en
een truffel-crostini gegratineerd met Gruyère kaas

Gebakken zeewolffilet met ajvar

nagerechten

(à la carte 9,50)

“Citroentje met Suiker” mousse van citroenjenever met
citroencake, citroensorbet en citroensaus

Chocolademousse met mascarpone-crème en sinaasappel compote

Stemgember met dun geslagen room en gember-kletskop