Menu

3-gangen 39,50

2-gangen voorgerecht & hoofdgerecht 34,00

2-gangen hoofdgerecht & dessert 32,50

Wilt u de kaart (menu en à la carte) op uw gemak thuis bekijken?

Download dan hier de volledige menukaart

voorgerechten

(à la carte 11,50)

Gegrilde kingfish met hoisin saus,
zoete aardappelpuree en wakame bitterbal

Geitenkaasbavaroise met gamba’s en groene kruiden dressing

Pompoensoep met coquille en rode chilipeper

hoofdgerechten

(à la carte 25,50)

Gebakken schelvis met linzen, geroosterde bospeen,
rozijnen en boerenyoghurt met karwij

Zuurkool Lucius met snoekbaarsfilet, mosselen en beurre blanc

Bouillabaisse (zeeduivel, poon, heek, kokkels, langoustine)

nagerechten

(à la carte 9,50)

Kastanje, walnootijs, bramencompote en koffiesiroop

Stemgember met dun geslagen room en gember-kletskop

Drie bolletjes ijs (ook suikervrij)